O nama

Danas već davne 1994 god. počeli smo sa radom osnivajući radnju za prodaju robe na veliko i malo.Tadašnja naša pretežna delatnost bila je prodaja kompletnog kancelarijskog  materijala i školskog pribora. Kvalitetna ponuda robe u našoj maloprodaji, dovela je do potrebe otvaranja i druge radnje kao i početak proizvodnje  selotejp i papirnatih traka od kvalitetnih sirovina koje smo uvozili u saradnji sa renomiranim proizvodjačima. Vrlo brzo u periodu do 1997. god. uvrstili smo se među vodeće veleprodaje u Srbiji.

Početkom 2013. godine uvidevši da se drastično povećala ponuda robe u našoj bransi i u želji za pokretanjem novih poslova u delatnostima kojima se do tada u našem gradu i blizoj okolini nijedna kompanija nije bavila otpočeli smo sa uvozom ambalaže za pakovanje hrane. Prvi proizvodi u našoj ponudi bile su posude od stiropora, folije za pakovanje istih kao i pvc termo folije za pakovanje specijalnih vrsta hleba i peciva.

Da se naše opredeljenje pokazalo ispravnim potvrđuje proširenje asortimana .

Danas u našoj ponudi osim pomenute ambalaze imamo veliki izbor plastičnih PET posuda za pakovanje kolača i torti, kartonsku ambalažu, aluminijumske posude, plastični pribor za jelo, čaše za jednokratnu upotrebu, salvete i ubruse, termo fiskalne rolne, papirnati program za pekare i mesare, kutije za pizzu, ambalazu za ketering, posude za salate, polipropilensku ambalažu, masine za pakovanje ...

Sve zahteve od strane naših cenjenih kupaca za isporukom ambalaže resavamo u najkraćem roku, dostavom našim vozilima ili slanjem putem brze pošte na celoj teritoriji naše zemlje.

Veliki asortiman nam je omogućio da sarađujemo sa marketima, poslastičarama, keterinzima , restoranima, mesarama, ribarnicama,cevabdžinicama, pečenjarama, pizzerijama, prerađivačima voća i povrća, mlekarama ... i neizostavnim  kupcima iz branše koja je nekada bila naša osnovna delatnost - knjižarama

Danas naša kompanija ima 14 stalno zaposljenih, koji ravnomerno doprinose razvoju i proširenju poslova.

 

PODACI FIRME

uretim sertifikasi

brcCopyright © 2013 Selt-Sa Niš, Created by Vojinko